Det er ingen overdrivelse å påstå at Nordfjord er et landskap som kan by på veldig mye for veldig mange. En fantastisk variert natur der den ene fantastiske utsikten bare overvinnes av den rundt neste sving. Her er det vakkert og mangfoldig hele året rundt. Og for alle de som ikke bare vil slå seg til ro med passivt å beundre alle de utrolige vyene, så finnes det masser av aktiviteter å ta seg til. Både for de som ønsker fysiske utfordringer og norway-542958_960_720de som foretrekker kultur og historie.

Det varierte landskapet kan imponere selv den mest blaserte turist og for de aller fleste utlendinger fremstår det som uhyre eksotisk. At været kan variere nesten like mye som landskapet er noe man må leve med og gjør heldigvis at mange utlendinger som har mer enn nok sol og varme der de kommer fra, opplever det hele som ekstra eksotisk.

Ambisjonen er å gjøre leseren nysgjerrig

På dette nettstedet er ambisjonen å gi leseren et aldri så lite innblikk i hva Nordfjord kan by på og ikke minst hvordan man kommer seg dit utenfra og hvordan man forflytter seg fra sted til sted når man vel er der. Gjøre leseren nysgjerrig rett og slett. Det sier seg selv at en slik presentasjon aldri vil kunne bli hel fullstendig så det vil helt sikkert være noe som den interesserte leser vil savne. Da er det imidlertid helt i sin orden at man kommenterer og utfyller basert på egne erfaringer og kunnskaper om området. Slik kan denne nettsiden bli et nyttig verktøy for mange.